DUMPERVAGN

Dumper är grus, spillror och sandbärande utrustning. Tillverkad av slitstarka material för långvarig service. Den professionella dumperns lastkapacitet är från 9 till 14 ton. Ett specialdesignat hydrauliskt lås ger säkerhet och utesluter manuell hantering vid öppning och stängning av släpvagnens bakdörr. Varje DINAPOLIS dumpvagn erbjuder hållbarhet och styrka i modern konstruktion för att på ett tillförlitligt sätt transportera tunga material inom jordbruk, konstruktion, återvinning och vägarbeten. Karossen kan tillverkas av HARDOX® eller S355 slitstarkt stål. Dessa dumpervagnar är utformade för att transportera grus, sand, krossad sten, stenar, mark.

DINAPOLIS tunga påhängsvagnar, även kända som ”dumpers”, tillverkas baserat vår mångåriga erfarenhet som försäljningspartner i Norge. Dessa traktorsläp är konstruerade för att bära tunga laster och deras korta kroppar gör det enkelt att manövrera i svåra områden.

Den moderna halvrörsdumpningsvagnen säkerställer enkel lasttömning. Kraftiga dumpvagnar är konstruerade för tungt arbete i bygg- och vägarbeten. Släpvagnskropp tillverkad av slitstarka material för långvarig service. Halfpipe dump trailers används främst i stenbrott, vägbyggen och i industrier av återvinnings- och rivningsplatser. Dessa tippare erbjuder maximal styrka och hållbarhet grund av deras runda kroppsdesign. Metallens styrka säkerställer att påhängsvagnen har lägre vikt och högre lyftkapacitet, medan HARDOX-metallfunktionerna® säkerställer hållbarhet och tillförlitlighet. 

Den hydrauliskt drivna hydrauliska bakluckan öppnas extremt brett uppåt och lämnar dörren oskadad vid lossning av extra stora stenar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.