DJURTRANSPORT

Dinapolis producerar boskapsvagnar från 5,10 m till 10,10 m. Påhängsvagnar har en hydraulisk fjädring som gör att påhängsvagnarna kan sänkas till marken och lyftas tillbaka till transportläget. Du kan välja mellan olika inredningslayouter för påhängsvagnar interna skiljeväggar från 2 till 5 dörrar, sidodörrar vänster eller höger sida av påhängsvagnen, halkfritt epoxigolv, 4 cm mellanrum i botten för enklare rengöring.

DINAPOLIS påhängsvagnar för djurtransporter tillverkas enligt feedback från våra kunder. Dessa traktorhängsvagnar är utformade för att transportera de minst stressade nötkreaturen för att möta alla kunders behov.

Boskapshängsvagn DINA TRV är av hög kvalitet och gjorda för boskapstransport. Påhängsvagnar för boskap har ett unikt hydraulsystem för att sänka ner den som eliminerar behovet av en ramp och minskar stressen för djur. Standardspecifikationer kan utökas med ett brett utbud av alternativ. Den extra utrustningen gör att du kan erbjuda den bästa och mest krävande boskapshängvagnen.

Transportbox för nötkreatur för transport av en eller flera nötkreatur. Fördelen med stallet är att stallet kan förflyttas med en teleskopisk eller frontlastare. Fästena kommer att produceras av din lastare. I vårt sortiment har vi de mest populära stallmodellerna, men vi kan producera dem efter dina behov.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.