BALVAGN

Dessa påhängsvagnar är för baltransport och kan tillhandahållas kunder som standardtyp eller med hydrauliska sidor. Plattformar beroende  kundens behov kan variera från 7 m till 12 m och tåla laster upp till 20 ton. Balhängare är utformade för att transportera olika typer av rullar, lådor, pallar. Plattformar av korrugerad plåt , vilket säkerställer balens stabilitet under transporten. Genomtänkta strukturella detaljer säkerställer bekväm och snabb drift.

DINAPOLIS baltransportplattformar är utformade för att transportera olika typer av balar, både runda och rektangulära. Basen plattformarna är gjord av ett korrugerad plåt, vilket säkerställer balarnas stabilitet under transporten. Plattformarna är utformade efter kundens behov. Vi kan erbjuda längre, kortare plattformar för balar.

Dessa släpvagnar är för baltransport och kan tillhandahållas kunder som standardtyp eller med hydrauliska sidor. Det möjliggör transport av balar, fyrkantiga balar, europallar och lådpallar inom jordbruk, skurna och långa stockar av trä i skogsbruk, annat långt material och en mängd andra material pallade eller packade produkter, som används i konstruktion, industri, kommunala tjänster, handel etc.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.